Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Završila je još jedna – treća Vatrogasna karavana – Sava 2018.!

Odbor za vatrogastvo OS MUP-a majstorski je to odradio i Karavana već pomalo prelazi u tradiciju.

Okupljanje, plovidba teškom Savom, druženje, pokazne vježbe, upoznavanje novih kolega i sve ostalo vezano uz cijeli projekt obnovilo je i osnažilo nepokolebljivu volju i želju svih tih ljudi da uvijek budu spremni i educirani kako bi mogli pomoći kada je to najpotrebnije.

 

Predsjednik OS MUP-a – g. Tomislav Teri je poslovno van granica RH, ali je uredno pratio Vatrogasnu karavanu 2018., te je u nedjelju po završetku karavane izjavio sljedeće (citirano):

 

“Ispred Općeg sindikata MUP-a, želim se zahvaliti svim sudionicima Vatrogasne karavane 2018, a isto tako na jako velikom trudu samog organizatora, i zamjenika predsjednika OS MUP-a gospodina Ivice Pavlaković!

Ovom karavanom sudionici MUP-a, JVP-a i DVD-a pokazali su borbenost, spremnost i zavidnu razinu smirenosti u situacijama kada je to najpotrebnije a to su krizne situacije!

Moram napomenuti da nam je već došla turistička sezona 2018 g, te i samim tim, kao i svake godine do sada, uloženi su veliki napori kako bi nas zaštitili u onim trenutcima kada je to najpotrebnije!

Ponosim se vama i još jednom VELIKO HVALA svim članovima Vatrogasne karavane 2018!”

 

Tomislav Teri

Predsjednik OS MUP-a

 

ostale novosti koje ste možda propustili