Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

WESTGATE OFFROAD ADVENTURE CAMP!

Poštovani,

Odbor za vatrogastvo izložit će štand Općeg sindikata MUP-a na manifestaciji OFFROAD ADVETURE CAMP  koja će biti postavljena na sjevernoj strani parkirališta Westgate, a u cilju promidžbe i najave

III Vatrogasne karavane Sava 2018.

 

 

Grad Zaprešić i Westgate Shopping City pozivaju vas na jedinstveno međunarodno sajamsko događanje.

Od 2​4.​5. do ​27.​5.201​8. na sjevernom platou ispred Westgate Shopping Cityja u Zaprešiću održat će se Westgate Offroad Adventure Camp, prvi međunarodni sajam automobila, motocikala te kamping i prateće opreme, kao i ostale industrije vezane za boravak u prirodi.

Na površini od 65.000 m2 prostirat će se čak tri tematska parka – Camping park, Show park i Offroad park

 

 

U petak, 27.4.2018. već  je otvoren offroad poligon, a povodom otvorenje organizirana je konferencija za novinare te isprobavanje uzbudljivih staza. Veliki offroad park zauzima nešto više od 23.000 metara kvadratnih, a u sklopu parka uređene su za sada dvije koncepcijske staze: Offroad staza – na kojemu će se testirati atraktivna SUV i 4×4 vozila i  Motocross staza – staza za motocikle, quadove i bicikle, na kojoj će se moći natjecati svi zainteresirani. Demo vožnje i natjecanja organizirat će Nenad Šipek najtrofejniji vozač motocrossa u Hrvatskoj.

 

Novim pristupom u prezentaciji, bogatim popratnim sadržajima i programom te svojim smještajem i infrastrukturom Westgate Offroad Adventure Camp zasigurno će privući velik broj posjetitelja.

U sklopu Show parka predstavit će se noviteti i iz auto industrije, testna i rabljena vozila, motocikli, quadovi i bicikli te oprema za planinarenje, trčanje i slobodno vrijeme na otvorenom.

 

Cijena ulaznice za sajam iznosi 10 kuna za starije od 18 godina. Ulaznica ujedno služi kao kupon za konzumaciju pića.

 

​Veselimo se vašem dolasku! ​

 

 

ostale novosti koje ste možda propustili