Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

USTROJAVANJE KASE UZAJAMNE POMOĆI ZA NOVE ČLANOVE

 

2014-03-03_100911Poštovani,

 

Zbog brojnih upita policijskih službenika i namještenika koji još nisu naši članovi i teške materijalne situacije u kojoj su se mnogi našli zbog uskrata prva na dodatke na plaću, provođenja nenajavljenih ovrha i dr. zbog čega im je potrebna novčana pomoć u najkraćem roku mogućem roku OS MUP ustrojio je KUP i za nove članove.

Pravo na kasu uzajamne pomoći – KUP-NOVI imaju svi policijski službenici koji potpišu pristupnicu OS MUP-a i to odmah  bez uloga u KUP-u, koji se obustavlja retroaktivno.

Nakon otplate KUP-a za nove članove svi novi članovi imaju pravo zatražiti KUP sukladno važećem pravilniku za članove sindikata.

Za sada je odlukom Izvršenog Odbora OS MUP-a iznos isplate KUP-a za nove članove, odmah po učlanjenju ograničen na iznos do 3000,00 kuna na rok do 12 mjeseci.

Isplata KUP-a je u roku od 48 sati po zaprimanju pristupnice i originalnih obrazaca, ( u dva primjerka, Ukoliko se radi o vikendu isplata je u naredna prva dva dana idućeg tjedna.

Obrasce možete zatražiti kod povjerenika OS MUP-a ili na našim web stranicama.

Molimo da za sada zahtjeve dostavljate na adresu Petrova 152, 10000, Zagreb ili da ih dostavite povjerenicima OS MUP-a koji će ih dostavite u središnjicu.

Policijski službenici MUP-a i PUZ-a mogu dostaviti zahtjeve direktno u administraciju sindikata na adresi V. Ravnice br. 10 – tenis centar u vremenu od 09,00 do 14,00 sati svakim radnim danom.

 

 

Predsjednik

Siniša Mihelić

  1. FORMULARI ZA KASU NOVE ČLANOVE

ostale novosti koje ste možda propustili