Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Poštovani,

Obzirom na činjenicu da se dosta Vas aktivno bavi lovstvom, a i mnogi žele postati lovcem u prilogu dopisa dostavljamo Vam ponudu Učilišta FERDINAND, Samobor, Kladje Mirnovečka 35, na koju se za program osposobljavanja odobrava popust od 20 % na navedene cijene u ponudi, 10% popusta za kompletnu kolekciju proizvoda u trgovini „MONI“ d.o.o. sa plaćanjem na rate, te u web trgovini TETRIJEB popust u iznosu od 15 % uz predočenje diplome Učilišta FERDINAND.

PROGRAM OSPOSOBLJAVANJA ZA LOVCA

Za upis u navedeni program potrebno je dostaviti kopiju:

– domovnice,

– osobne iskaznice,

– svjedodžbe od najmanje završene osnovne, srednje, više ili visoke škole,

– ispunjenu i potpisanu UPISNICU

MOGUĆNOST PRAĆENJA NASTAVE:

  1. Redovna nastava – redovnim dolaskom na predavanja (obavezna predavanja)
  2. Dopisno-konzultativna nastava – izvodi se s najmanje 25% sati od fonda sati nastave utvrđenog posebnim nastavnim planovima i programima. Polaznik je obvezan prisustvovati uvodnim predavanjima i konzultacijama, a pojedinačnim konzultacijama prema potrebi i terminskom planu.
  3. Multimedijska nastava – organizira se i izvodi prema posebno razrađenom iunaprijed definiranom projektu uz primjenu suvremenih medija. Polazniku seomogućuje praćenje nastave putem VIDEO i AUDIO LINK-a ili LIVE VIDEO I AUDIO STREAM-a, te kontaktiranje prema potrebi sa profesorima putem e-maila – PRAĆENJE NASTAVE OD KUĆE SA MOBITELA ILI RAČUNALACijena za lovca:redovna cijena 3.000,00kn                                          cijena za članove 2.400,00 Cijena za lovočuvara:redovna cijena 1800,00 kn                                          cijena za članove 1.440,00 Cijena za ocjenjivača trofeja divljači:redovna cijena 1800,00 kn                                          cijena za članove 1.440,00Za sve daljnje informacije molimo Vas da kontaktirate ravnatelja učilišta FERDINAND g. Šoić Gorana na broj mob 091 44 88 268 ili posjetite web stranicu www.soic-promet.com

Predsjednik

Tomislav Teri

VIŠE OVDJE: http:// www.soic-promet.com/

ostale novosti koje ste možda propustili