Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Koliko god svi mi skupa “jamrali” (najčešće opravdano), i koliko god da nam se čini da smo “zadnja rupa na sviralu” i da nikom nije stalo do nas, prevarili bi se!

Onaj “mali” čovjek (najčešće NAJVEĆI!), voli policijske službenice/ke, onako – iskreno… Zna koliko je to težak posao, zašto ste tu, i u vama vidi sigurnost i zaštitu…

 

Neki će vam prići, pozdraviti, neki postavljati pitanja, neki će vas samo iz prikrajka gledati i diviti vam se, dok će neki od njih otvoreno i glasno reći da jako vole hrvatsku policiju… – VAS!

 

Jedan od njih nas je kontaktirao prošli tjedan i izrazio želju da navrati do nas, i to iz jednostavnog razloga! Uz dopuštenje Kristijana K., koji je s majkom navratio u OS MUP-a, kopiramo dio iz njegove poruke:

“…JA BIH ŽELIJO DA SE UPOZNAM SA SVIM DJELATNICIMA OPĆEG SINDIKATA REPUBLIKE HRVATSKE JER JA JAKO VOLIM POLICIJU REPUBLIKE HRVATSKE.”

 

Sretni smo što je I ON dokazao da možete i morate biti ponosni na svoj posao i uniformu koju nosite…

A svim institucijama poručujemo da se PODIGNU na nivo “malih” ljudi i građana, kakvi smo zapravo i mi sami, i da i oni rade na dobrobit SVIH GRAĐANA HRVATSKE!

 

Budite ponosni, ma što god vam govorili!

 

ostale novosti koje ste možda propustili