Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Obavještavamo Vas da i ove godine možete ostvariti kupnju knjiga kod  u NARODNIM NOVINAMA D.D.

Prodavatelj  se obvezuje članovima Sindikata omogućiti kupnju školskih knjiga, pribora te ostalog asortimana u  prodavaonicama  Narodnih novina d.d. na  slijede načine:

 • putem      internetske prodaje
 • putem      povjerenika
 • putem      osobnog dolaska u prodavaonicu Narodnih novina d.d.
 • putem      povjerenika  – povjerenici  sindikata obavljaju prikupljanje narudžbenica      za školske knjige, te narudžbenice dostavljaju u najbližu poslovnicu      Narodnih novina
 • putem osobnog      dolaska u prodavaonicu Narodnih novina d.d. – član sindikata policije je      dužan osobno pristupiti u prostorije izabrane trgovine prodavatelja, te se      identificirati članskom iskaznicom Općeg sindikata MUP-a, ili Potvrdom o      članstvu u Sindikatu i osobnom iskaznicom, te ovjerenom izjavom od strane      sindikata o suglasnosti  kojom      dozvoljava Odjelu materijalno-financijskih poslova MUP-a RH  ili svoje policijske uprave , da mu      prilikom isplate plaće izvrši obustavu dijela plaće na ime plaćanja      ugovorenih rata za robu, te da ustegnuti dio plaće doznači na žiro-račun      Sindikata  prema iznosima u pisanoj      obavijesti prodavatelja i izjave o suglasnosti obustave dijela plaće ,      koje  se prodavatelj  obvezuje dostaviti do 20. u tekućem      mjesecu središnjici Sindikata, a koji će proslijediti u Odjel      materijalno-financijskih poslova radi obrade administrativne zabrane na      plaću.

U slučaju kada je primatelj usluga Opći sindikat policije MUP-a RH (Podružnice ili Središnjica), račun se šalje na adresu na adresu Općeg sindikata MUP-a RH,V. Ravnice 10., 10 000 Zagreb.

Načini plaćanja:

•putem internetske prodaje – član sindikata sam bira način plaćanja karticama na rate ili općom uplatnicom jednokratno

•putem povjerenika Sindikata – obustavom na plaće s ratama prema tablici u prilogu:

 1. do 1000,00      kuna na 3 rate
 2. do 1200,00      kuna na 4 rate
 3. do 1600,00      kuna na 5 rate
 4. do 2000,00      kuna na 6 rate
 5. do 2200,00      kuna na 7 rate
 6. do 2600,00      kuna na 8 rate
 7. do 2800,00      kuna na 9 rate
 8. do 3000,00      kuna i više na 10 rate

•putem osobnog dolaska u prodavaonicu Narodnih novina d.d. – obustavom na plaću prema gornjoj tablici

Molimo vas da se za sve nejasnoće javite povjerenicima ili središnjici sindikata.

NAPOMENA:

ZA SVE ČLANOVE KOJI SU VEĆ NARUČILI KNJIGE U ŠKOLAMA PREKO NARDONIH NOVINA VRIJEDE ISTI NAČINI PLAĆANJA I POPUSTI KAO DA SU IH NARUČILI OSOBNO U PRODAVAONICAMA NARODNIH NOVINA ALI NAM JE POTREBNO DOSTAVITI POPIS OD STRANE POVJERENIKA ILI GA DOSTAVITI PUTEM FAKSA ILI MAILA-a DA IH MOŽEMO PROSLIJEDITI U NARODNE NOVINE RADI OSTVARIVANJA POGODNOSTI.

U prilogu dostavljamo obrazac za obustavu na plaću

Predsjednik:

Tomislav Teri

ostale novosti koje ste možda propustili