Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Danas smo zajedničkim angažmanom Sindikata policijskih službenika, Sindikata kriminalističke policije i Općeg sindikata MUP-a uspjeli postići da nas predsjednik Vlade RH g. Plenković prihvati kao sugovornike i načelno je prihvaćen sastanak radi započinjanja dijaloga koji se tiče i koeficijenta i plaće generalno, kazneno-pravne zaštite policijskih službenika, prava iz okvira mirovinskog osiguranja i dr. Nastavit ćemo vas i dalje izvještavati o razvoju situacije, a detaljnije o svemu možete pročitati na slijedećem linku:

Činjenica je da masa članova koju obuhvaćaju ova tri sindikata kudikamo višestruko prelaze minimum od 3000 potrebnih članova kako bi se postigla ta imaginarna “reprezentativna” granica, pa ako bude potrebno – ovaj savez sindikata sa sličnim ciljevima i stavom se može i formalizirati!

Pratite nas i dalje!

Sada je vrijeme da si sami pomažemo svi zajedno, bili članovi ili ne bili članovi ijednog od navedenih sindikata, možda je sada najbolje vrijeme da razmislite o članstvu, jer svaki policajac nam je važan, jer nam svaki pojedini policajac daje snagu i formalnu poziciju za daljnja nastojanja i socijalno-pravne borbe u korist apsolutno svih policijskih službenika!

https://www.rtl.hr/…/hoce-li-zbog-nezadovoljnih-policajaca…/

ostale novosti koje ste možda propustili