Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Tvrtka ”EUDICT” j.d.o.o., iz Vinkovaca, vezano za ostvarivanje popusta i obročnog načina plaćanja usluga navedene tvrtke.

Ugovor sa gore navedenom tvrtkom pokriva sljedeće:

– izradu geodetskog snimka izvedenog stanja nezakonito izgrađene građevine,            iznos za članove sindikata je 1.500,00 kuna,

– izradu arhitektonskog snimka izvedenog stanja nezakonito izgrađene   građevine, iznos za članove sindikata je 10,00 kuna/m2,

– izradu energetskog certifikata, i to za nove zgrade (pregled dokumentacije i     po potrebi pregled zgrade) >50 m2 <250 m2 1.200,00 kuna, te za postojeće      zgrade (vrednovanje radnji energetskog pregleda) >50 m2 <250 m2 1.400,00     kuna.

Sve cijene su oslobođene PDV-a jer porezni obveznik nije u sustavu PDV-a,    temeljem čl. 90. st.1.

Bitno za napomenuti je da je za sve članove Općeg sindikata izlazak na          svakipojedini objekt GRATIS, a radi se o BESPLATNOM IZLASKU NA TEREN radi             točnog i preciznog izračuna svakog objekta.

Također u slučaju potrebe za korištenjem usluga navedene tvrtke, potrebno je   preuzeti POTVRDU (solventnost kupca i iznos mjesečni za obustavu sa plaće)     kod povjerenika za PU Vukovarsko – srijemsku (tel. 091/4850-634), s kojom se ujedno dokazuje članstvo u sindikatu.

ostale novosti koje ste možda propustili