Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Dragi članovi,

 omogućili smo Vam povoljniju kupnju putem web-shopa tvrtke CannaBio d.o.o. za sve proizvode od konoplje ovog renomiranog hrvatskog brenda.

CannaBio proizvodi od Konoplje se u potpunosti proizvedeni u Hrvatskoj od Konoplje isključivo uzgojene u Hrvatskoj. Za to jamče CROHEMP zaštitnim znakom otisnutim na etiketi svojih proizvoda. CannaBio d.o.o je prvi proizvođač Ulja Konoplje i 100% čistog Čaja Konoplje od konoplje uzgojene u Hrvatskoj, te proizvođač najkvalitetnijeg biljnog proteina – Proteina Konoplje! Osim prehrambenih artikala od konoplje, nude i prirodnu kozmetiku s uljem konoplje, te jedinstvena alkoholna pića na bazi konoplje. CannaBio d.o.o. je vodeća tvrtka u području uzgoja i prerade konoplje u Hrvatskoj. Više o njima saznajte na www.CannaBio.hr ili www.facebook.com/CannaBio.

Popust iznosi 20% i odnosi se na cijene izražene u službenom web shopu tvrtke CannaBio d.o.o na stranici www.cannabio.hr/online-store.

Kupon kod za kupovinu putem webshopa : “policija12“

Narudžbe je moguće dostaviti i putem e-maila [email protected] uz obvezno navođenje podataka o proizvodima koje želite kupiti, imenu i prezimenu, adresi, broju telefona, kupon kod-a i načinu plaćanja.

Plaćanje se obavlja pouzećem ili uplatom na CannaBio račun.

Dostava : GLS – dolazi na kućnu adresu u roku od 48 sata od kada se naruči proizvod (ne uključuje vikende i državne blagdane).

ostale novosti koje ste možda propustili